Huis inrichten: Woonkamer, slaapkamer & kamer - Pinta

Huis Inrichten

INSPIREREND EN VERRASSEND JE HUIS INRICHTEN BIJ PINTA

Wil je een nieuw huis inrichten? Of wil je een inspirerend interieuradvies voor een nieuwe inrichting van je huidige woning? Bij Pinta kun je snel en gemakkelijk online jouw interieurstijl en interieurwens aangeven. Onze interieurontwerpers gaan met deze informatie aan de slag en maken een volledig persoonlijk interieuradvies.

Vervolgens kun je dit advies omzetten naar het daadwerkelijk inrichten van de ruimte waar het advies voor is: woonkamer, slaapkamer, eetkamer, keuken of het hele huis. ls het interieurontwerp bevalt, dan vraagt Pinta of je het inrichten van je huis over wilt laten aan de woninginrichter van Pinta. Er wordt dan een eerste offerte gemaakt 'op afstand'. Dit gebeurt op basis van de tekening en geadviseerde producten van de ontwerper.

WOONKAMER INRICHTEN

De woonkamer is voor veel mensen de belangrijkste ruimte in huis. In deze kamer breng je de meeste tijd door als je thuis bent, het is dé sociale ruimte in huis. Je ontvangt hier namelijk je gasten, leest een boek, kijkt televisie of speelt met de kinderen. Het is belangrijk om je prettig te voelen in de woonkamer. Bij het inrichten van je woonkamer wordt hier rekening mee gehouden.

SLAAPKAMER INRICHTEN

De slaapkamer is de kamer waar je de dag begint en waar je de dag afsluit. Ongemerkt breng je hier veel tijd door, zeker als je in de weekenden eens lekker uit wilt slapen. Een mooie en fijne slaapkamer is dan wel zo prettig. De interieurontwerpers van Pinta maken een interieurontwerp voor de slaapkamer in de sfeer en stijl naar persoonlijke wens.

ALLE KAMERS IN HUIS INRICHTEN EN INSTALLEREN

Nadat je van Pinta jouw persoonlijk interieuradvies hebt gekregen is het mogelijk om de kamers in huis in te laten richten door de Pinta woninginrichter. Voor alle producten moet je waarschijnlijk naar 3 of meer winkels, het wordt een hele zoektocht. De Pinta woninginrichter richt alle kamers in huis in. Eerst wordt er een offerte voor je opgemaakt, op basis van het advies en de gekozen producten. Daarna maken we een afspraak voor het inmeten, om vervolgens alles te installeren volgens de opgegeven planning. De Pinta woninginrichter zorgt voor het totale plaatje en neem alles voor je uit handen:
- De volledige inrichting;
- Gordijnen opmeten en plaatsen;
- Vloeren leggen: tapijt, parket, laminaat, PVC;
- Behangen;
- Schilderwerk muren;

INSPIRATIE VOOR JOUW EIGEN HUIS?

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Voor elke woonwens hebben wij een passend advies.

ONZE PARTNERS