- Pinta

Woonkamer Inrichten

DE STIJL VAN JE WOONKAMER BEPALEN DOOR EEN PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

DE STIJL VAN JE WOONKAMER BEPALEN DOOR EEN PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Ga je in een nieuw huis wonen of wil je gewoon een nieuwe inrichting voor je woonkamer? Pinta kan een inspirerend advies geven voor de inrichting van jouw woonkamer. Wij bieden een gratis advies voor kleine keuzes binnen je interieur. Mail onze interieurontwerpers je vraag toe door op de button aan de rechterkant te klikken.

Je kunt er ook voor kiezen om alles volledig uit handen te geven. Wij geven niet alleen advies voor je inrichting maar kunnen ook je gehele woonkamer inrichten. De Pinta woninginrichter komt dan eerst langs om alles op te meten om vervolgens de inrichting te installeren aan de hand van een opgegeven planning.

TIPS BIJ HET INRICHTEN VAN JE WOONKAMER

Kleur: De kleur van de muur is heel bepalend voor de sfeer en het gevoel van ruimte in de woonkamer. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende kleuren te combineren.

Meubels: Kies bij de inrichting altijd eerst de meest bepalende elementen in de woonkamer: bank, kasten, salontafel en tv meubel.

Accessoires: Geef je woonkamer extra uitstraling door enkele leuke accessoires neer te zetten. Denk hierbij aan vazen of fotolijstjes. Zet groepjes bij elkaar.

INSPIRATIE VOOR JOUW EIGEN HUIS?

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Voor elke woonwens hebben wij een passend advies.

ONZE PARTNERS