Eerste eigen huis - Pinta

Eerste eigen huis

Gefeliciteerd! De voorpret kan beginnen. Want je kunt nu echt ‘los’. Welke spullen neem je mee, en wat ga je nieuw aanschaffen. De basis begint bij een goede indeling. En de keuze van materialen en producten moeten echt helemaal bij jou of bij jullie passen.

Tips die onze ontwerpers hierbij vaak geven: schrijf eerst eens op wat je in een ruimte (meestal de benedenverdieping) allemaal wilt. En daarmee ga je een grove routing bepalen. Nog allemaal functioneel. Als je daarmee een indeling kunt maken, dan kun je gaan bedenken in welke sfeer het ingericht wordt. Kies je voor basis kleuren met een accent die je snel weer kunt wijzigen? Of durf je volledig ‘los’ te gaan?

Je eigen interieursmaak bepalen

Zoek op pinterest beelden en maak zo je eigen moodboards. Als je de Pinterest link met ons deelt kunnen wij heel goed jouw smaak zien en passen deze toe in de interieurvraag die jij voor ons hebt. Je mag ons ook altijd je collage als Word- of Powerpointbestand sturen. Daar kunnen we ook mee werken.

INSPIRATIE VOOR JOUW EIGEN HUIS?

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Voor elke woonwens hebben wij een passend advies.

ONZE PARTNERS