- Pinta

Kamer Inrichten

INSPIRATIE OPDOEN VIA ONZE INTERIEURONTWERPERS

Ben je de huidige inrichting van je huis zat en wil je alle kamers in huis opnieuw inrichten?
PINTA kan een inspirerend advies geven voor elke kamer in huis. Het begint allemaal bij de online adviesvraag.
Kleine vragen over het inrichten van uw kamers kunnen wij beantwoorden via de mailfunctie van onze website.
Klik hiervoor op de button aan de zijkant van deze pagina.

Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Niet alleen verzorgen wij dan het interieuradvies maar we zoeken ook de spullen uit en komen alle kamers in jouw huis inrichten. De PINTA woninginrichter komt dan eerst langs om alles op te meten om vervolgens alle kamers in huis in te richten volgens een afgesproken planning.

TIPS BIJ HET INRICHTEN VAN DE KAMERS IN HUIS

Kleur: De kleur is een belangrijk element in een kamer. Je kunt er warmte mee creëren maar ook een ruimtelijk gevoel. In bijvoorbeeld de slaapkamer wil je tot rust komen en doen felle kleuren het minder goed.

Verlichting: Je kunt de kamers in huis extra sfeer geven door de juiste verlichting te kiezen. Maak gebruik van verschillende verlichting types zoals accentverlichting, algemene verlichting en sfeerverlichting.

Raamdecoratie: Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van je inrichting, een goede lichtval bepaalt mede de sfeer in het interieur. Zo kun je in de woonkamer kiezen voor lichte gordijnen zodat je meer licht in de woonkamer krijgt. In de slaapkamer daarentegen wil je misschien weer donkere gordijnen om de lichtinval te beperken.

INSPIRATIE VOOR JOUW EIGEN HUIS?

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Voor elke woonwens hebben wij een passend advies.

ONZE PARTNERS