FAQ: Veel gestelde Vragen - Pinta

FAQ - VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vindt je alle informatie met betrekking tot het advies, interieurontwerpers, prijzen en levering. Staat het antwoord er niet bij? Of wil je extra advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Zodra je de aanvraag verstuurt, stuurt Pinta een bevestiging van jouw aanvraag.
Stel het advies is niet naar jouw zin, wat kun je doen? Je maakt het binnen tien dagen duidelijk kenbaar bij Pinta. Wij zullen (kosteloos) kleine aanpassingen doen wanneer je bijvoorbeeld de kleur van de wand echt niet mooi vindt. Na ontvangst van het advies mag je dat 1 keer vragen. Als het totaal beeld niet naar je zin is dan zullen we opnieuw kijken naar de vraag en het aangeleverde materiaal. (Dat materiaal is belangrijk voor een juist advies). We zullen altijd proberen jou tot een tevreden klant te maken.
Wij bieden een service waarbij we vragen om commitment voor de opdracht. Dit doe je door 30% van het totaal bedrag vooraf te betalen. Hiervoor krijg je bij de bevestiging een factuur van PINTA. De overige 70% krijg je gefactureerd na ontvangst van het advies. Deze factuur dient dan binnen 8 dagen betaald te worden.
De ontwerper zal eerst met jou contact zoeken per mail, daarna houden jullie direct met elkaar contact. Waar nodig kan dat ook telefonisch.
Tot het moment dat je een bevestiging krijgt dat het geld binnen is bij Pinta, kun je annuleren. Je ontvangt het geld dan retour - 12,50 voor de administratiekosten. Na ontvangst van het geld gaat jouw opdracht naar de ontwerper en die steekt er tijd in, vanaf dat moment is de aanvraag niet meer te annuleren.
Je kunt altijd bij-bestellen door direct te mailen naar info@persoonlijkinterieuradvies.nl wat je wilt. Dit wordt dan wederom bevestigd en gezien als nieuwe aanvraag. Of je kunt op de site opnieuw de aanvraag doorlopen en vermelden in het opmerkingen veld dat je al een advies aanvraag hebt lopen bij Pinta.
Ja, dat kan altijd. Echter, de badkamer wordt in een ander programma getekend, waardoor het geen prijsvoordeel oplevert. Maar vraag gewoon een offerte aan via het contactformulier.
Wij gaan uit van de uren tijdsbesteding van een ontwerper. Gemiddeld is een ontwerper ongeveer 3 uur aan het ontwerpen voor een badkamer. Voor een woonkamer vaak iets langer, gemiddeld 5,5 uur. Wij rekenen als normaal tarief 75 euro per uur. Combinaties van ruimten maakt het mogelijk om gunstige tarieven af te geven.
Een badkamer is vaak kleiner dan andere ruimten. Dat maakt dat het sneller werkt voor een ontwerper. Daarnaast werken we ook in een ander programma dat speciaal voor badkamers ontwikkeld is. Dit werkt iets sneller voor de interieurontwerper.
Wij werken voor badkamers in een ander ontwerp programma. In dit programma zit een bibliotheek van producten van veel leveranciers van artikelen voor badkamers, maar niet voor de andere ruimten.
ONZE PARTNERS