Nieuwbouw Woning - Pinta

Nieuwbouw Woning

Gefeliciteerd! Een spannende tijd breekt aan als je een huis koopt en je mag ook nog eens alles bepalen in de inrichting. Je begint als het ware met een schone lei.

Begin op tijd en denk daarbij aan de volgende tip: vorm volgt functie. Wij bedoelen daarmee dat je eerst het functionele doeleinde van een ruimte bepaalt met daarbij de looproute en daarna pas gaat kijken hoe je passende meubelen en objecten kunt plaatsen. Eenheid creëren wordt vaak het moeilijkste gevonden. Dat is natuurlijk ook een specialisme. En daarbij helpen wij heel graag. Soms kun je met een eenvoudige uitleg al weer een heel stuk op weg geholpen worden. Of je begint met een totaal 3D-plaatje van je nieuwe interieur, maar vult pas later de keuze van de producten in.

Tip: Als je echt op tijd bent bij een nieuwbouw woning, kan er nog wel eens een wandje verplaatst worden. Met een professioneel advies in je hand, kun je daar voordeel van hebben.

Je eigen interieursmaak bepalen
Zoek Pinterest beelden en maak daarmee je eigen moodboards. Als je de Pinterest link met ons deelt kunnen wij heel goed jouw smaak zien en deze passen we toe in de interieurvraag die jij voor ons hebt. Je mag ons ook altijd in Word of Powerpoint je collage sturen.

INSPIRATIE VOOR JOUW EIGEN HUIS?

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Voor elke woonwens hebben wij een passend advies.

ONZE PARTNERS