Badkameradvies - Pinta

Maak van jouw badkamer een droombadkamer met Pinta

Het kiezen van een nieuwe badkamer is niet altijd gemakkelijk. Zoveel keuzes en zaken waar je rekening mee moet houden. Wij kunnen je hierbij helpen. Want een badkamer moet natuurlijk niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Wij kijken naar jouw persoonlijke wensen, trends, de mogelijkheden, wat praktisch is en uiteraard naar het budget. Op basis hiervan bieden wij persoonlijk advies op maat. Je kunt hierbij kiezen voor een 2D of 3D ontwerp. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende opties.

REVIEWS

“Ideaal, zo’n handige productenlijst van PINTA. Ik kon meteen overgaan tot wat ik het liefste doe: shoppen!”
“Dankzij het advies van PINTA verliep de realisatie van onze badkamer vlekkeloos en volledig binnen schema. Je weet van tevoren goed waar je rekening mee moet houden.”
“Een bad als centrum van de badkamer, dit had ik zelf nooit bedacht. Nu is het nog fijner om na een intensieve werkdag lekker een ontspannen bad te nemen.”
“Wat een verrassende combinatie, groen in de badkamer. Niet alleen breng je met planten het heerlijke buitengevoel naar binnen, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid dankzij hun luchtzuiverende werking.”
“Ik had zo’n leuke klik met mijn interieurontwerpster. Het was echt een goede match. Ze voelde precies aan wat ik wilde.”

SHOP THE LOOK