Partners - Pinta

Partners

Om voor iedereen een interieuradvies binnen handbereik te maken, werkt PINTA samen met diverse leveranciers. Deze zijn geselecteerd door PINTA vanwege hun veelzijdigheid in stijlen; van klassiek tot modern en van vintage tot landelijk. PINTA vindt het onderscheidend vermogen van de producten belangrijk en onze ontwerpers maken daarin een juiste selectie. Daarnaast is de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid in leveringen belangrijk.

Dijkmans interieur

Met wand- en plafondpanelen van Smartpanel creëert men een hele nieuwe ruimte in recordtijd. Eenvoudiger dan dit bestaat niet! SmartPanel is een compleet assortiment met geschilderde wand- en plafondpanelen en toebehoren zoals profiellijsten. De basisproducten bestaan uit traditionele paneelprofielen in smaakvolle kleuren maar ook zonder profiel voor gladde wanden.

shop.dijkmansinterieur.nl

Dock Four

Het Nederlandse Dock Four is de uitvinder van de Stylepad. Ze leveren modulaire muurpanelen. Hierbij combineren ze stijl en originaliteit met functionele toepassingen. Een paneel met een klok, een kapstok of zelfs een usb-aansluiting, zij hebben het!

www.dockfour.com

Sizework

SizeWork is gevestigd in het Noord-Brabantse Veghel. Sinds de oprichting van SizeWork in 2004 zijn wij gegroeid naar een team van vakkundige medewerkers, die zich samen met eigenaar Leon van de Laarschot iedere dag met plezier en passie inzetten om voor u een passende interieuroplossing te realiseren. SizeWork levert maatwerk.

www.sizework.nl

KAAT Amsterdam

KAAT is  een gloednieuw interieur & lifestyle merk uit Amsterdam! KAAT Amsterdam is ontstaan uit de liefde en passie voor reizen en het ontmoeten van nieuwe mensen en culturen. De inspiratie die wij tijdens het reizen hebben opgedaan, hebben we verwerkt tot een prachtige textielaccessoire collectie.

www.kaatamsterdam.com

Solo Gietvloeren

Warm, naadloos en een unieke basis om uw interieur perfect tot zijn recht te laten komen. De Solo Gietvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor een optimaal wooncomfort en van hoge kwaliteit.
De compleet naadloze gietvloeren stralen warmte en rust uit en zijn in talloze kleuren te verkrijgen. Door te werken met de meest pure en zuivere materialen kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

www.sologietvloeren.nl

Dru

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend programma van prachtige openhaarden en kachels. De naam DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit.

Tijdens de open zondagen van DRU geeft een PINTA ontwerper interieuradvies afgestemd op jouw haardwensen. Dit wordt aangeboden door DRU. Aanmelden kan via de website van DRU.

www.dru.nl

Hooked on Walls

Op zoek naar iets dat echt verrast? Dan moet je de behangcollectie van Hooked on Walls eens goed bekijken. Voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor. Dit sexy nieuwe merk –met metershoge streetcredibility – zal iedereen doen opkijken. Zowel jong als oud zal zeggen; Love it or hate it!

www.hookedonwalls.com

Arte

Het Belgische ARTE is actief in meer dan 80 landen. ARTE-muurbekleding is modern, avant-gardistisch maar kent net zo goed klassieke twisten. Creatie en (milieuvriendelijke) productie komt uit eigen fabriek waar de meest geavanceerde (druk)technieken gebruikt worden.

www.arte-international.com

De Munk Carpets

Sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, India en Portugal. De uitgebreide collectie en de radar voor trends staan garant voor een diversiteit aan prachtige kleden; modern uni kleurige, hoogpolige, vintage kelim-achtigen.

www.demunkcarpets.nl

Toppoint

Toppoint levert gordijnstoffen met een ruime keuze aan kwaliteiten en dessins. Waaronder een hoeveelheid uni stoffen in verschillende materiaal typen; mooie glans stoffen, linnen, zware katoenen of fluwelen of juist transparante stoffen. En alles wordt op maat gemaakt, ook als vouwgordijnen.

www.toppoint.eu

Europa Parket

Al 45 jaar uit het beste hout gesneden! Europaparket is een vakspecialist en levert alle soorten houten vloeren. Het hele proces wordt in eigen hand gehouden van de inkoop van het ruwe hout tot het leggen bij de klant. Elke vloer wordt naar wens geleverd.

www.europaparket.nl

Luxaflex

Het merk Luxafklex bestaat al sinds 1951 en heeft al diverse prijzen gewonnen voor baanbrekende innovaties op het gebied van raamdecoratie. Luxaflex® Window Styling staat bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen.

www.luxaflex.nl

Dersimo

Dersimo BV is leverancier van diverse soorten vloerbekleding. De keuze uit de collecties zachte vloerbedekking, laminaat, PVC vloeren en linoleum biedt altijd een oplossing voor elke ruimte in huis. Dersimo brengt collecties onder eigen label maar vertegenwoordigt ook merken als Parade, Bonaparte, Desso en Forbo.

www.dersimo.nl
www.desso.nl
www.forbo.com
ONZE PARTNERS