Ontwerpers

Om tot het juiste ontwerp te komen voor jouw interieur is het belangrijk dat een interieurontwerper past bij jouw wensen en verwachtingen. Onze professionele ontwerpers leven zich in in jouw stijl en smaak. PINTA maakt de juiste match.

Sabine

Sabine is na het afronden van haar studie interieurarchitectuur sinds 2012 werkzaam als interieurontwerpster. Bij haar ontwerpen hoort een verrassingseffect.

Reggie

Reggie is na haar opleiding Interieurdesign bij Linnartz, ruim 7 jaar werkzaam als interieurontwerpster voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Ze maakt ontwerpen en totaalconcepten voor huizen, kantoren, horeca en winkels.

Ellentine

Ellentine heeft na het afronden van een opleiding vormgeving & styling jarenlange ervaring als interieurontwerper en stylist. Hiernaast is zij ook werkzaam als kleur- en interieurtrainer.

Christel

Christel is na het volgen van diverse opleidingen, waaronder de academie en een studie bouwkunde, 18 jaar werkzaam als interieurontwerper - bouwkundige & stylist.

Marie-Gon

Marie-Gon heeft ruim 15 jaar ervaring als interieurstylist in een heel breed vakgebied. Naast particuliere interieurs heeft zij veel projecten gedaan, zoals restaurants, hotels, sportscholen et cetera. Daarnaast geeft zij (kleur)trainingen

DIRECT INTERIEURADVIES AANVRAGEN

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt PINTA de oplossing.

Advies aanvragen »

Onze partners