Interieurontwerper: Geselecteerd op expertise & stijl - Pinta

Ontwerpers

Om tot het juiste ontwerp te komen voor jouw interieur is het belangrijk dat een interieurontwerper past bij jouw wensen en verwachtingen. Onze professionele ontwerpers leven zich in in jouw stijl en smaak. PINTA maakt de juiste match.

Sabine

Sabine is na het afronden van haar studie interieurarchitectuur sinds 2012 werkzaam als interieurontwerpster. Bij haar ontwerpen hoort een verrassingseffect.

Marjolein

De passie en enthousiasme van Marjolein zijn aanstekelijk. De reactie ‘ik heb zin om het ontwerp meteen te gaan realiseren’ is waar Marjolein het voor doet.

Kim

Kim is na haar opleiding aan het Nimeto en het volgen van diverse trainingen en cursussen ruim 18 jaar werkzaam als interieurstylist en interieurontwerper. Kim werkt graag voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Reggie

Reggie is na haar opleiding Interieurdesign bij Linnartz, ruim 7 jaar werkzaam als interieurontwerpster voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Ze maakt ontwerpen en totaalconcepten voor huizen, kantoren, horeca en winkels.

Marie-Gon

Marie-Gon heeft ruim 15 jaar ervaring als interieurstylist in een heel breed vakgebied. Naast particuliere interieurs heeft zij veel projecten gedaan, zoals restaurants, hotels, sportscholen et cetera. Daarnaast geeft zij (kleur)trainingen

Online interieuradvies
€149
Meer »
Indelingsadvies
€299
Meer »
3D Interieuradvies
€399
Meer »
Interieuradvies aan huis
€399
Meer »
DIRECT INTERIEURADVIES AANVRAGEN

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt PINTA de oplossing.

Advies aanvragen »

ONZE PARTNERS