- Pinta

Hoekbanken
Op Hoekbanken.nl kun je terecht voor een groot aanbod hoekbanken.

Expooze
Op de website van Expooze kun je terecht voor mooie wanddecoraties zoals liquid gloss.

Meubelcity
De basis van een sfeervol en gezellig interieur zijn meubels die bij jou passen. Het vinden van meubels die aansluiten bij jouw wensen en persoonlijkheid kan nog al eens een lastige opgave zijn. De webshop www.meubelcity.nl heeft een assortiment waar jij veel verschillende stijlen en meubelsoorten kunt vinden. Zo is de kans groot dat jij de meubels vindt die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Internet Zonwering
Bij Internet Zonwering bestel je eenvoudig zonwering op maat.

Openhaard.eu
Op de website www.openhaard.eu heb je een groot aanbod openhaarden en houtkachels die jouw woonmaker sfeer geven.

Meesterfolie
Verander de eigenschappen van uw ramen en de uitstraling van uw woning met glasfolie. Verander de kleur van het glas of de mate van inkijk. Ook kunt u de eigenschappen van de ramen verbeteren door bijvoorbeeld zonwerende folie aan te brengen om zo de zonnewarmte buiten te houden.. Bekijk de website voor de mogelijkheden: www.meesterfolie.nl

Vloeren
Een vloer is ontzettend belangrijk de inrichting van uw woonkamer. De vloer is een echter sfeermaker. Voor ieder type vloer kunt u bij Martijn de Wit vloeren terecht.

Wand en plafond
Wil je snel een andere look aan je kamer geven? Dan kunnen de wandpanelen en plafondpanelen van Smartpanels uitkomst bieden. Deze panelen zijn leverbaar in diverse afwerkingen en kleuren, mocht je op termijn de kleur willen veranderen, dan kun je de panelen overschilderen. Er zijn zelfs panelen die je kunt gebruiken om de badkamer of keuken te stijlen. De leverancier in Nederland is Dijkmans interieur.

Beeldigkamertje
Inspirerende ideeën voor het inrichten van verschillende ruimtes in het huis beeldigkamertje.nl

Spiegelfolie
Voorkom dat andere mensen zomaar bij je naar binnen kunnen kijken. Spiegelfolie kan in sommige gevallen een prima oplossing bieden.

Met Landelijk Label
Houd je van landelijke meubels? Landelijke meubels kopen bij Met Landelijk Label

INSPIRATIE VOOR JOUW EIGEN HUIS?

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Voor elke woonwens hebben wij een passend advies.

ONZE PARTNERS