Interieurontwerper Kim - Pinta
{

Kim

Kim is na haar opleiding aan het Nimeto en het volgen van diverse trainingen en cursussen ruim 18 jaar werkzaam als interieurstylist en interieurontwerper. Ze werkt graag voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Mensen helpen, ervoor zorgen dat zij zich in hun huis echt thuis voelen, dat is voor Kim heel belangrijk. Voor elke klant bedenkt ze onverwachte oplossingen en ontwerpen. Wensen en leefgewoonten van de klant worden vertaald naar een passend interieurontwerp die anders, verrassend en ook praktisch en functioneel is.

Kim bekijkt de mogelijkheden hoe het interieur het best tot zijn recht komt, zodat er één geheel ontstaat. Er wordt gekeken naar vorm, kleurgebruik, ruimte, materiaalkeuze, meubels en accessoires. Ze gaat tot het uiterste om te zorgen dat het complete plaatje klopt en af is.

Als ontwerper wil ze graag op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de woonbranche. Jaarlijks bezoekt Kim diverse beurzen en lezingen en blijft up to date door het volgen van trainingen. Inspiratie komt ook uit films, musea en niet te vergeten… social media.

VOORBEELD PROJECTEN
 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  Speelhoek met kastwand en schoolbord.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  We hebben een speciaal hoekje gemaakt dicht bij de keuken voor ontbijt, een drankje of voor spelletjes.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  3D zijaanzicht, waarin je ziet dat de woonkamer doorloopt in een eet/lees/werk gedeelte.

KLANTEN OVER PINTA
 • “Wij waren aangenaam verrast door jullie ontwerp en zullen bepaalde zaken zeker gebruiken. Vriendelijk bedankt voor het deskundig advies.”

  3D interieuradvies
 • "Het advies van PINTA heeft me geholpen om gericht aankopen te doen en gericht de aannemer instructies te geven."

  n.a.v. 3D Interieuradvies
 • “Inmiddels heb ik samen met mijn man over het ontwerp gesproken. We vinden het allebei mooi, leuk bedacht en zijn van plan om het zo ongeveer te gaan doen!”

  3D Interieuradvies
 • “Ik vind het ontwerp super leuk geworden!!! De tafel tegen de andere muur, wilde ik zelf ook al heel lang, maar nooit over nagedacht om de ingang naar de keuken smaller te maken.”

  3D Interieuradvies
DIRECT INTERIEURADVIES AANVRAGEN

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt PINTA de oplossing.

Advies aanvragen »

ONZE PARTNERS