Interieurontwerper Marjolein - Pinta

Marjolein

Marjolein is na de universiteit begonnen aan haar opleiding Interieurstyling aan Academie Artemis en is sinds 2013 werkzaam als interieurontwerper. Ze maakt ontwerpen voor huizen, kantoren en winkels. Verzorgt de styling van diverse woonwinkels.

Het persoonlijke contact vindt zij het belangrijkst. Jouw ideale woon- of werksituatie horen en begrijpen. Waar jij blij van wordt of juist helemaal niet. Hoe onsamenhangend al die wensen soms kunnen klinken, het is haar kracht om ze goed in kaart te brengen en daar een persoonlijk interieur van te maken.

Marjolein verplaatst zich net zo makkelijk in een modern dan wel landelijk of industrieel interieur. Kenmerkend is de eenvoud en rust die haar ontwerpen uitstralen. Met een optimale ruimte-indeling, de juiste maat meubels en een goed balans in kleuren en materialen weet zij zo’n interieur in jouw stijl te creëren.

Haar passie en enthousiasme zijn aanstekelijk. De reactie ‘ik heb zin om het ontwerp meteen te gaan realiseren’ is waar Marjolein het voor doet.

VOORBEELD PROJECTEN
KLANTEN OVER PINTA
 • “Mijn eerst reactie is super gaaf! Nooit bedacht dat je de bank ook gewoon midden in de kamer kunt zetten. En die kleur op de muur, prachtig. Hier ga ik zeker wat mee doen. Dank je wel!!

  Indelingsadvies
 • “Wij waren aangenaam verrast door jullie ontwerp en zullen bepaalde zaken zeker gebruiken. Vriendelijk bedankt voor het deskundig advies.”

  3D interieuradvies
 • Een op een praten over je interieur met een expert: ik vond het een eye-opener en heerlijk dat het vanuit mijn luie stoel achter m’n laptop kon. En daarna kon ik direct aan de slag

  Skype interieuradvies
 • “Ziet er goed uit! En leuk om de ruimtes eens in 3D te zien met gordijnen, haard en tapijt! Veel warmer en aangekleder! Bedankt!!”

  3D-Interieuradvies
DIRECT INTERIEURADVIES AANVRAGEN

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt PINTA de oplossing.

Advies aanvragen »

ONZE PARTNERS