Ellentine

Ellentine heeft na het afronden van een opleiding vormgeving & styling jarenlange ervaring als interieurontwerper en stylist. Hiernaast is zij ook werkzaam als kleur- en interieurtrainer. Ze is een kei in totaalconcepten, het ontwerpen, het inrichten en stijlen van ruimtes.

De ruimte is voor haar interieurontwerpen het uitgangspunt. Kleuren, materialen en vormen spelen een belangrijke rol bij het vormgeven. Zo wordt de woonruimte passend en persoonlijk.

Haar handschrift of stijl kunnen we omschrijven als speels en ruimtelijk. Haar kwaliteiten liggen in het bedenken en ontwerpen van esthetische en functionele oplossingen die opgaan in de architectuur van de ruimte. Zo worden interieur en de omgeving één, wat rust uitstraalt.

Het bepalen van de leefruimtes is belangrijk voor de indeling van de ruimte. Jouw wensen staan altijd centraal. Ellentine gaat graag de uitdaging aan om de juiste balans te creëren tussen de verschillende ruimtes. Hierbij maakt ze graag gebruik van verschillende wandbekleding en textiel.

VOORBEELD PROJECTEN
 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  Met productadvies maak je het interieuradvies helemaal af en kan je meteen aan de slag.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  In de woonkamer maken we een 'speelholletje' voor de kinderen.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  Bovenaanzicht 3D Interieuradvies waarin de ontwerper uitleg geeft welke elementen zijn gebruikt en hoe het samen een geheel is.

 • Intake voor woon-, eetkamer en keuken

  Deel de huidige situatie en laat weten wat je interieurwensen zijn.

KLANTEN OVER PINTA
 • “Ik vind de bank voor het raam tussen de kasten echt super. Ik zie mezelf al lekker met een boekje zitten.”

  3D Interieuradvies
 • “Inmiddels heb ik samen met mijn man over het ontwerp gesproken. We vinden het allebei mooi, leuk bedacht en zijn van plan om het zo ongeveer te gaan doen!”

  3D Interieuradvies
 • “Ik vind het ontwerp super leuk geworden!!! De tafel tegen de andere muur, wilde ik zelf ook al heel lang, maar nooit over nagedacht om de ingang naar de keuken smaller te maken.”

  3D Interieuradvies
 • “Ziet er goed uit! En leuk om de ruimtes eens in 3D te zien met gordijnen, haard en tapijt! Veel warmer en aangekleder! Bedankt!!”

  3D-Interieuradvies
DIRECT INTERIEURADVIES AANVRAGEN

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt PINTA de oplossing.

Advies aanvragen »

Onze partners