Interieurontwerper Christel - Pinta

Christel

Christel is na het volgen van diverse opleidingen, waaronder de academie en een studie bouwkunde, 18 jaar werkzaam als interieurontwerper, bouwkundige & stylist. Zij is ijzersterk in het realiseren van totaalconcepten voor verbouwingen en nieuwbouw.

De uitgangspunten voor haar interieurs zijn licht, lucht en ruimte. Maak licht door lichtinval en kleur goed te gebruiken en toe te passen, want in Nederland is het vaak grijs en donker genoeg. Creëer lucht door al het overbodige weg te laten en de hoofdzaken een goede plek te geven zodat er voor iedereen in huis ruimte is om te ademen. Maak grote gebaren door een goede indeling van de plattegrond, zodat iedereen in huis een plek heeft om lekker te leven.

Haar handschrift is het met lef maken van grote gebaren waardoor ruimten optimaal tot zijn recht komen. Door die gebaren ontstaat er een mooie krachtige basis waarin alle persoonlijke spullen en wensen van de opdrachtgever een mooi eigen plekje kunnen krijgen.

In haar interieurs vind je dan ook vaak ingrepen terug, waar jezelf in eerste instantie niet opgekomen zou zijn. Dit gegeven past ze toe op alle woonsferen. Van klassiek tot design, van landelijk tot romantisch.

VOORBEELD PROJECTEN
 • 3D Interieurontwerp voor woonkamer met eetkamer

  Een 3D zijaanzicht van specifieke aandachtspunten in de ruimte maken het advies helemaal compleet.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  Met productadvies maak je het interieuradvies helemaal af en kan je meteen aan de slag.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  Hier is de doorloop tussen de ruimtes belangrijk. De eet/lees/werktafel is zo geplaatst dat iedereen zicht heeft op de tuin.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  In de woonkamer maken we een 'speelholletje' voor de kinderen.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  Woonkamer met nis voor de TV met een doorlopende lage wand.

 • 3D Interieuradvies woon- en eetkamer

  PINTA zet jouw interieurvragen en wensen overzichtelijk op een rijtje.

 • Interieuradvies aan huis

  Tijdens ons gesprek worden ideeën gegeven en komen al je interieurvragen aan bod

 • Ontwerper aan huis

  De Pinta interieurontwerper laat je diverse mogelijkheden zien.

KLANTEN OVER PINTA
 • “Ik vind het ontwerp super leuk geworden!!! De tafel tegen de andere muur, wilde ik zelf ook al heel lang, maar nooit over nagedacht om de ingang naar de keuken smaller te maken.”

  3D Interieuradvies
 • “Inmiddels heb ik samen met mijn man over het ontwerp gesproken. We vinden het allebei mooi, leuk bedacht en zijn van plan om het zo ongeveer te gaan doen!”

  3D Interieuradvies
 • “Wij waren aangenaam verrast door jullie ontwerp en zullen bepaalde zaken zeker gebruiken. Vriendelijk bedankt voor het deskundig advies.”

  3D interieuradvies
 • Ik twijfelde eerst enorm of ik voor een skypeadvies zou kiezen, maar het heeft me een geweldige zet in de goede richting gegeven!

  Skype interieuradvies
DIRECT INTERIEURADVIES AANVRAGEN

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt PINTA de oplossing.

Advies aanvragen »

ONZE PARTNERS