Woonstijlen combineren - Pinta
INSPIRATIE

Woonstijlen combineren

23 april, 2016

Is het mogelijk om meerdere woonstijlen te combineren of moet je je per se aan één woonstijl tegelijk houden? Hieronder geven we je graag wat tips voor het combineren van woonstijlen. We gaan in op de mogelijkheden en geven je wooninspiratie voor het zelf combineren van interieurstijlen.

Eén ding willen we graag direct duidelijk maken: je moet je huis inrichten zoals jij dat wilt. Dat betekent automatisch dat je woonaccessoires en meubels kiest die jij mooi vindt en dat je dus woonstijlen combineren kunt. Uiteindelijk gaat het er namelijk om dat jij je fijn voelt in je huis. Is woonstijlen combineren dus mogelijk? Jazeker, maar we kunnen je hiervoor alsnog wel wat interieurideeën meegeven. Zo weet je zeker dat het combineren van woonstijlen ook een succes wordt en blijft.

Alhoewel je in de basis dus zelf mag weten wat je combineert, is het belangrijk dat je wel woonaccessoires, meubels, kleuren en stoffen kiest die bij elkaar passen. Uiteenlopende interieurstijlen combineren mag dan wel, maar dat betekent niet dat het ook per definitie mooi zal staan. Bedenk je dus, alvorens je iets koopt dat je mooi vindt, of het in jouw huis zal passen. Daarbij maakt het niet zozeer uit in welke stijl de door jou gekozen woonaccessoire is: het gaat er puur om of iets bij elkaar past. Zo kun je twee totaal verschillende dingen allebei prachtig vinden, maar het betekent nog niet dat ze naast elkaar even mooi zullen zijn. Je kan natuurlijk altijd interieuradvies vragen bij een professional.

Klassiek en Design (Beeld afkomstig van Planete-deco.fr)

Landelijk en industrieel (Beeld afkomstig van woonguide)

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS