Schuiven met je meubels - Pinta
INSPIRATIE

Schuiven met je meubels

23 mei, 2023

Interieurtip 1
Bepaal eerst wat fijne plekken zijn qua lichtinval, uitzicht, ruimtelijkheid etc. Wil je lezen met uitzicht op de tuin? Of juist meer besloten in het midden van de ruimte bij een fijne boekenkast? Zit je het liefst aan de lange eettafel ook als het al halverwege de avond is? Of toch liever languit en onderuitgezakt in de bank? Wordt er veel huiswerk gemaakt in de woonkamer? Of is iedereen juist op zijn eigen kamer aan het werk?

Nu zou je een ‘grof’ vlekkenplan kunnen maken, waarbij je aangeeft welke functie dat deel van de ruimte krijgt.
 

Interieurtip 2
Bekijk nu of de ruimte zelf ideaal is, of heeft het nog wat ‘nodig’? Misschien voelt de ruimte te groot, en zou je een extra kast als ruimtedeler haaks op de muur kunnen zetten. Of moeten er meer opbergplekken komen, die je bijvoorbeeld combineert met zitruimte (in een poef bijvoorbeeld). Of is de doorgang langs de eettafel te small, en zou het beter zijn een bank tegen de wand te zetten, en daar de eettafel aan schuiven. Zo ontstaat een ‘boodschappenlijstje’ met items of ‘dingen te doen’ die voor een meer ideale ruimte zorgen.
 

Interieurtip 3
Ga ook eens een dagje lekker schuiven met de meubels. Hierdoor ontstaat ook vanzelf een nieuwe indeling. Laat een andere opstelling ook gewoon minimal een week staan, zo kunje veel beter beoordelen of het wel of geen goede keuze is.

De ontwerpers van PINTA blijven net zo lang schuiven met meubels totdat de meest ideale situatie is ontstaan. Wil je ook een frisse blik op je interieur en wel eens weten wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Neem contact met ons op, en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS