Prikkelende interieur inspiratie - Pinta
INSPIRATIE

Prikkelende interieur inspiratie

18 november, 2015

Waren vroeger cactussen misschien een beetje oubollig, tegenwoordig zijn deze prikkelbare plantjes ontzettend hip. Helemaal niet gek want cactussen hebben een mooi eigen karakter en omdat elk plantje uniek is vind je altijd een passend exemplaar.

Of je nu een vintage, retro of juist een modern interieur hebt: cactussen passen bij ieder interieur. Er zijn meer dan 3000 verschillende soorten en dus voor elk interieur en iedere stijl is een passende cactus te vinden. Belangrijk is dat je de cactussen in een pot plaatst die bij jouw interieur past.
Cactussen in jouw interieur

Plaats eens verschillende soorten en formaten cactussen in verschillende potjes bij elkaar, dit geeft een heel mooi effect.

Bijkomend voordeel: deze hippe plantjes zijn ontzettend praktisch. Ze hebben namelijk slechts om de drie/vier weken water nodig. Je kunt dus zonder zorgen je plantjes achterlaten wanneer je op vakantie gaat. Het enige wat ze nodig hebben is licht en warmte.

Wil je meer weten over opfleuren van je interieur met behulp van planten of ben je opzoek naar volledig interieur advies? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS