Pretty cool! Stoere decoratie - Pinta
INSPIRATIE

Pretty cool! Stoere decoratie

07 november, 2014

Stoer is het nieuwe hip. Een grote trend op gebied van accessoires zijn niet langer meer de schattige en perfect afgewerkte vaasjes, kussens en bakjes, maar de robuuste en grote accessoires. Met name het materiaal dat wordt gebruikt is kenmerkend voor deze trend: Hout, metaal, en glas.

Robuust olijfhout
Een echte sterke en mooie houtsoort is olijfhout. Deze houtsoort wordt gemaakt van olijfbomen die geen olijven meer produceren en hierdoor hun functie verloren hebben. Het houtsoort kenmerkt zich door de duidelijke nerven. Het is één van de hardste houtsoorten ter wereld en zal niet snel slijten. Naast dat het een natuurlijk en duurzaam product is verschijnt er steeds meer trendy decoratie gemaakt van olijfhout.

Stevig glas
Een echte sfeermaker, deze ‘gerecyclede vazen’, ook wel flesvazen genoemd. Hierbij geldt voornamelijk: Hoe groter hoe beter! Het leuke aan flesvazen is dat je ze bijvoorbeeld ieder seizoen kan voorzien van andere takken of bloemen. Ze zijn in diverse vormen verkrijgbaar. Voor een optimaal effect is het het leukste om verschillende maten en eventueel kleurtinten te combineren.

IJzer sterk
Vooral de metalen accessoires met een onafgewerkte look zijn op dit moment erg populair. Stoelen lampen en klokken van metaal zien we veel terug in stijlvolle interieurs.

Slechts een kleine greep uit deze rauwe en unieke stijl. Houdt ons blog in de gaten voor de nieuwste trends op gebied van decoratie en accessoires.


Meer inspiratie?
Bent u enthousiast geworden na het lezen van dit blogbericht? Probeer dan ons moodboard!

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS