Interieur inspiratie: Designer Kirstie van Noort - Pinta
INSPIRATIE

Interieur inspiratie: Designer Kirstie van Noort

27 oktober, 2015

Iedere designer heeft zijn of haar unieke stijl en biedt zo op een eigen manier inspiratie. Laat je in deze blog inspireren door het unieke werk van kunstenares en designer Kirstie Noort.

Kristie van Noort studeerde in 2011 af aan de Design Academy in Eindhoven met haar project: Ceramic Paint, Collection Cornwall. De jonge designer staat bekend om haar prachtige keramiek waarbij niet alleen het eindproduct belangrijk is maar ook het maakproces. Experimenteren hoe materialen reageren op verschillende omstandigheden is een essentieel onderdeel van het design proces. Op deze manier ontstaan er iedere keer weer unieke collecties.

Klei vormt de basis van de collectie en geven de kleur aan haar ontwerpen. In combinatie met grondstoffen uit de voormalige zilver-, lood-,tin-, koper-, en porseleinmijnen uit Cornwall, Engeland ontstaat er een mooi en natuurlijk kleurenpalet.

Zachte kleuren maar ook intensieve warme kleuren. De vorm van de gebruiksvoorwerpen zijn functioneel en puur. Een mooi servies om de tafel voor de feestdagen te dekken.

Meer weten? Bezoek de website van Kirstie van Noort: www.kirstievannoort.nl

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS