Hot item: het Perzisch tapijt! - Pinta
INSPIRATIE

Hot item: het Perzisch tapijt!

27 augustus, 2014

Geloof het of niet, maar het Perzische tapijt is terug van weggeweest. En dan bedoelen we natuurlijk niet dat stoffige versleten ding dat bij oma in de kelder ligt. Nee, ze zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, en duiken op in steeds meer trendy interieurs.

Het is vooral de print die het Perzische tapijt uniek maakt. De drukke, maar mooie prints zorgen voor een levendige sfeer in huis. Het kan echt een boost geven aan je interieur. De echte Perzische tapijten zijn zeer kostbaar. Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel mooie alternatieven te vinden. Kijk maar eens bij de PINTA partner De Munk carpets.

We geven toe, het is een kwestie van smaak, maar wellicht dat deze foto’s je ook kunnen overtuigen van deze nieuwe trend:


Hippe Scandinavische winkel met Perzisch tapijt


Rond Perzisch tapijt in slaapkamer


Het tapijt past helemaal in de stijl van de woonkamer


Het tapijt geeft hier een warme uitstralingNiet helemaal een Perzische print, maar je kunt hier wel zien welke sfeer het brengt

Ben je ook op zoek naar zo’n echte eyecatcher in huis? Vraag een geheel interieuradvies aan of kijk samen naar leuke passende nieuw items, zoals het Perzische tapijt.

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS