Help! Een nieuw interieur? - Pinta
INSPIRATIE

Help! Een nieuw interieur?

25 september, 2023

Het gebeurt regelmatig dat klanten onze hulp voor een interieuradvies inschakelen op het moment dat ze zelf vastlopen met het inrichten van hun woonkamer. Op dat moment is de verbouwing al in volle gang en zijn er al een aantal keuzes gemaakt los van het interieurplaatje, want dat komt toch pas als laatste? Maar wat als je nou eens zou beginnen met dat plaatje? Dat maakt het (ver)bouw proces vele male makkelijker en leuker!

Laat in fase 1 een interieurontwerp maken.

Voordeel 1:
Je bouwproces gaat een stuk sneller. Dit zorgt er niet alleen voor dat je sneller kan genieten van je nieuwe interieur maar bespaart ook in de kosten.

Voordeel 2:
Het zoeken naar de juiste meubelstukken gaat stukken sneller en dus ook gemakkelijker. Het aanbod in de meeste woonwinkels is gigantisch. Als je weet wat je zoekt kun je veel gerichter rondkijken en de vraag weg leggen bij een verkoopadviseur. Dit zal je zeker een aantal weekenden meubels kijken besparen!

Voordeel 3:
Als er te laat een plan komt moet er rekening gehouden worden met vaak een aantal vaste elementen: lichtpunten, tv aansluiting, plek van de haard, draairichting van de deuren. Veel van deze vaste elementen zijn aan het begin van een bouw en/of verbouwing nog te bepalen of te verplaatsen zonder veel extra kosten te maken. Als de (ver)bouw eenmaal klaar is, en het plafond strak gestuct is, is het geen optie meer om een lichtpunt te gaan verplaatsen.

Voordeel 4:
Aan het ontwerpen van je interieur zitten kosten gebonden. PINTA probeert deze kosten zo laag mogelijk te houden en toch een totaalplaatje te leveren waarmee je aan de slag kan. Hierin kan je zelf ook weer kosten besparen en een groot gedeelte van de ontwerpkosten weer terug verdienen. Bij een maatwerkmeubel kan je gemakkelijk meerdere offertes aanvragen en vergelijken. Ook wordt de kans op een miskoop minimaal. Je hebt namelijk op het plaatje al gezien dat bijvoorbeeld de cognac lederen stoelen perfect staan en het interieurplaatje compleet maken, daar heb je dus jaren plezier van.

Heb je (ver)bouw plannen? Laat de interieurontwerpers van PINTA helpen met het creëren van het interieurplaatje. Ben je al begonnen? Ook dan kan PINTA nog steeds te hulp schieten en jou helpen met  een verrassend persoonlijk interieurplan.   

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS