Interieurontwerper Wilma - Pinta

Wilma

Wilma heeft haar passie voor interieur ontdekt nadat ze jaren geleden samen met haar man een woonboerderij kochten en grondig verbouwden. Daarna heeft ze besloten een opleiding Binnenhuisarchitectuur te gaan volgen en ze werkt nu al meer dan 15 jaar als interieurontwerper voor de particuliere en zakelijke sector.

Het is voor haar telkens weer een fijne uitdaging om een ontwerp te creëren waar de klant zich bij thuis kan voelen. Ze heeft veel oog voor looplijnen en praktische indelingen. Met daarnaast als aandachtsgebied akoestiek en 3d-presentaties. Ook neemt ze de verlichting mee in haar ontwerpen. Een goed lichtplan is de kroon op je interieur.

Wilma houdt ervan om de klant een verrassend ontwerp mee te geven waarvan ze zeggen ‘Daar waren we zelf nooit opgekomen’.

VOORBEELD PROJECTEN
KLANTEN OVER PINTA
 • “Het moodboard helpt ons verder op weg. Marie-Gon heeft ons prima geholpen qua kleuren en indeling. Hier was ik zelf niet opgekomen.”

  Indelingsadvies
 • “Ziet er goed uit! En leuk om de ruimtes eens in 3D te zien met gordijnen, haard en tapijt! Veel warmer en aangekleder! Bedankt!!”

  3D-Interieuradvies
 • “Mocht het ter sprake komen beveel ik jullie van harte aan bij onze vrienden en kennissen.”

  Indelingsadvies
 • “Beste Pinta, ik wil jullie super bedanken voor je advies. Ook mijn omgeving is erg enthousiast!!!”

  3D-interieuradvies
DIRECT INTERIEURADVIES AANVRAGEN

Vind je het lastig om je kamer goed in te delen? Of wil je een huis inrichten en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan biedt PINTA de oplossing.

Advies aanvragen »

Onze partners