Voorjaar! - Pinta
INSPIRATIE

Voorjaar!

16 maart, 2018

Mensen wat heerlijk! Het voorjaar komt overal tevoorschijn! Fluitende vogels, ontluikende knoppen aan struiken en bomen, mannetjes eendjes hebben een vrouwtje gevonden en zwemmen gezellig twee aan twee voorzichtig bezig om nestmateriaal te verzamelen. De natuur heeft vaste terugkerende rituelen waar we houvast aan hebben en waar we zeker in het voorjaar heel blij van worden. Vogels keren vaak elk jaar terug naar hetzelfde nest en restylen de boel alvorens ze weer eieren gaan leggen.


Wij mensen hebben dat natuurlijk ook. Met dat grote verschil dat we niet elk jaar voor nageslacht zorgen. (stel je voor zeg..)
Wij zijn vooral in het najaar bezig om ons interieur weer een update te geven. Maar verhuizen of verbouwen doen we we liefst in het voorjaar.

Als je gaat verhuizen en/of verbouwen zorg er dan voor dat je een goed interieurontwerp hebt laten opstellen.
Een interieurontwerp of interieuradvies is een absolute meerwaarde. Hiermee heb je een goede leidraad in handen zodat je weet welke kant je op moet. Een interieuradvies hoeft absoluut niet duur te zijn. Kijk eens op www.persoonlijkinterieuradvies.nl voor de verschillende mogelijkheden. Ook het terras krijgt in het voorjaar een update. Ben jij al begonnen met het restylen van je terras of overkapt zitje? Ik kwam tot de conclusie dat onze grote stoere hoge buitentafel een probleem heeft. Het is een prachtige tafel van 3 meter lang met een kruispoot en stoer blad.

Het blad is zo stoer dat ik er vaak een kleedje op leg omdat het wat ruw aanvoelt.
Deze winter hebben er zich paddenstoelen op gevestigd dus daar maak ik me ernstig zorgen over.
Een teken dat het hout gaat rotten. Omdat ik de tafel echt nog niet kwijt wil heb ik een idee bedacht!!
Ik ga het blad behandelen tegen schimmels en bekleden met zink. Nu nog iemand zien te vinden die dat voor me kan solderen... Mijn man is handig maar zink solderen schijnt toch wel een vak apart te zijn. Ook onze kapschuur is bijna zover dat we het kunnen gebruiken als buitenverblijf. Hieronder zie je het ontwerp.
Heb je ook een buitenverblijf of overkapping die je leuk ingericht wilt hebben? Ook dat kunnen wij bij Pinta voor je regelen.
Kijk eens op www.persoonlijkinterieuradvies.nl voor de mogelijkheden of vraag gerust naar een op maat gemaakt advies.

Heerlijk loungen onder een overkapping

Heerlijk loungen met een wijntje en genieten van de zonsondergang. Als het wat fris begint te worden steken we de open haard aan en kruipen we lekker onder een dekentje. We hebben dan maar één probleem.... we moeten onszelf dwingen om naar bed te gaan. Maar jeminee wat kijk ik er al naar uit....

Geniet van het voorjaar mensen!

Deel dit bericht op social media
Onze partners