Opbergen kan ook mooi en handig! - Pinta
INSPIRATIE

Opbergen kan ook mooi en handig!

06 februari, 2018

Interieurtip 1:
Het begint toch echt bij: Wat heb je écht nodig? Kun je wat uitsorteren, wegdoen, iemand anders blij mee maken. OPruimen helpt. Vraag een vriendin om je meet e helpen, dan gaat het sneller en is het een leukere klus!

Interieurtip 2:
Inventariseer waar je nu je spullen in stopt: zijn dit handige opbergers/kasten? Of alleen maar een sta in de weg.

Interieurtip 3:
Denk hoog en benut alle ruimte! Een kast tot aan het plafond heeft veel voordelen. Bovenin kun je ook veel kwijt, leg daar spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Koop een mooi opstapkrukje of leuke ladder in een toffe kleur die je er naast kunt zetten. Zo’n kast werkt ook veel ruimtelijker in huis: als ze tot aan het plafond lopen, dan doen ze meer mee met de ruimte, is het meer een architectonisch onderdeel.

Interieurtip 4:
Bedenk als je een kast koopt of je de inhoud wel of niet (semi) wilt zien. Dichte deurtjes werkt altijd rustiger! Ook de diepte van de kast is essentieel: voor boeken heb je niet meer dan 30 cm diepte nodig, zet daar dan ook geen diepe kast voor neer: dit zorgt alleen maar voor loze en onbruikbare ruimte.

Interieurtip 5:
Onzichtbare ruimtes zijn goede opbergers: Ruimte onder de trap, maar ook onder de bank, onder het bed (lades) en schaf een poef aan waar je ook spullen in kunt opbergen.

Interieurtip 6:
Met maatwerk kun je precies bepalen wat je wil opbergen en waar. Het is net wat kostbaarder in aanschaf, maar je hebt er echt heel veel meer plezier van!

De ontwerpers van PINTA geven advies tot in de details. Zij duiken in de woonproblematiek, en komen met praktische oplossingen die meteen ook heel tof en decoratief zijn.
Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer!

Deel dit bericht op social media
Onze partners