Mooi met maatwerk! - Pinta
INSPIRATIE

Mooi met maatwerk!

10 november, 2017

Het is een goed idee om alle gezinsleden -die invloed mogen hebben op het interieur-meedenken in ideeen voor het huis. Zo wordt het een interieur voor iedereen. Een goed idee is om van iedereen plaatjes te verzamelen van favouriete interieur, meubels en accessoires, en daarvan één grote collage te maken: zo zijn alle smaken verenigd. Het makkelijkste is om dan de plaatjes eruit te pikken die overeenkomsten hebben met andere plaatjes.

Maatwerk in persoonlijk interieur

Maatwerk werkt heel goed in een persoonlijk interieur. Je kunt hiermee bijvoorbeeld kasten precies passend maken op een wand (in hoogte en breedte), maar ook ervoor zorgen dat de eettafel perfect in de ruimte past. Of je maakt naar authentiek model weer een mooie kamers-en-suite. Een smalle tafel achter je bank: die maak je ook precies op maat, zodat bank en tafel als het ware één meubel worden.  Misschien wil je wel een dressoir, die woon- en eetkamer met elkaar verbindt. Qua lengte zal je die niet zo snel kant-en-klaar in een winkel terugvinden.

En niet alleen maatwerk in de woonkamer: denk eens aan een fraaie bed-achterwand met opbergruimte of een verlengstuk van je keuken die de verbinding met de eet- of woonkamer maakt. Een werkplek helemaal op maat in een hoek die altijd maar wat ‘doelloos’ was. Een goede interieurbouwer kan al heel veel met een snelle schets met je wensen. Laat je door de PINTA ontwerpers inspireren met diverse mogelijkheden en creeer zo een uniek interieur. Zo’n interieuradvies kan tot in de details uitgewerkt worden, zodat je én weet wat het eindresultaat zal zijn, maar ook dat je zeker weet dat het geen ‘onaf’ project blijft.

Maatwerk in persoonlijk interieur

Een uniek en persoonlijk interieur, dat is ook voor de ontwerpers de mooiste uitdaging.

Een persoonlijk advies kun je op een aantal manieren inhoud geven. Misschien heb je alleen een zetje in de goede richting nodig? Of heb je juist behoefte aan een compleet advies dat helemaal uitgewerkt wordt.

Deel dit bericht op social media
Onze partners