Interieur inspiratie op de woonbeurs - Pinta
INSPIRATIE

Interieur inspiratie op de woonbeurs

08 oktober, 2015

Afgelopen week werd het woonseizoen afgetrapt met de Woonbeurs. Net als voorgaande jaren vond het evenement plaats in de RAI Amsterdam, dit jaar onder de naam VT Wonen & Design beurs. PINTA was er bij om inspiratie op te doen. 

Het was vanaf de entree een feestje om er te zijn. De entree was prachtig gemaakt naar een idee van (onze eigen) Marie – Gon. Eenvoud siert het enorme gebaar van de witte slierten, een warm ontvangst was het. Er stonden een paar prachtige presentaties, waarvan enkele heel sterk zijn bij gebleven:

New Routz
Het nieuwe merk New Routz zette een stempel op de huidige tijdgeest met producten die een vintage look hebben. De producten oogden stoer waardoor je er een avontuurlijk interieur mee kan creëren. We blijven ze volgen.

Wonen Landelijke stijl
De stand van Wonen Landelijke Stijl was heel compleet. Alle ruimten waren heel chic gestyled. Ze zetten een mooie sfeer neer die rustiek en puur was.

VT Wonen
De meeste inspiratie was te halen bij het huis van VT Wonen. De opzet was prachtig, complimenten voor de standbouw! Het zat helemaal op de woontrend van nu: met veel eclectische invloeden, mix en match van vintage materialen, kunst en nieuwe snufjes. Oud en nieuw werden door elkaar gebruikt. Het geheel gaf een mooi Scandinavisch, stoer en industrieel karakter.
De tuin met een sfeervolle tafel, schetste volledig wat er speelt op het gebied van urban farming: biologisch en super sfeervol.
De interieur inspiratie week is inmiddels weer voorbij, wij gaan volgend jaar weer kijken!

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS