Het haardenseizoen is weer begonnen. - Pinta
INSPIRATIE

Het haardenseizoen is weer begonnen.

23 oktober, 2018

Het is weer voorbij die mooie zomer….!! Wat hebben we een fantastische mooie lange zomer gehad. Maar ook de herfst heeft zijn charmes. Dat is het prachtige van het Nederlandse klimaat… de wisseling van de seizoenen. Nu het weer kouder wordt kruipen we weer lekker binnen op de bank onder een dekentje voor de tv. Laat maar vallen die blaadjes.. kom maar op met die regen!

En wat natuurlijk ook heerlijk is, is het aansteken van de haard in de woonkamer. Of het nu een houthaard, een gashaard of een elektrische haard is.. het is een echte sfeermaker! 

De ontwerpers van PINTA zijn weer begonnen met de adviesdagen bij DRU in Duiven over hoe een haard is toe te passen in het interieur. Waar komt de haard het beste tot zijn recht in combinatie met de rest van het interieur? Welke haard past het best bij de bewoners? Hoe combineer je een haard met een tv? Een fronthaard, driezijdige haard of tunnelhaard? Wat zijn de voordelen van een gashaard boven een houthaard en vice versa…

Ben je voornemens een haard te laten plaatsen in je bestaande woning of nieuwbouw woning? Laat je dan uitgebreid voorlichten door de experts van de DRU. Wie weet kom je wel in aanmerking voor een passend interieuradvies van een PINTA ontwerper.

Kijk snel op Drufire. Wil je rechtstreeks contact met een Pinta ontwerper? Kijk dan op Persoonlijk Interieuradvies en vul het contactformulier in.

Deel dit bericht op social media
ONZE PARTNERS