3D Badkamer Interieuradvies - Pinta

3D BADKAMER INTERIEURADVIES

Introductieprijs€149

HEB JIJ JOUW DROOMHUIS GEVONDEN EN WIL JE OOK EEN DROOMBADKAMER?

Of is jouw badkamer toe aan een complete make-over? Wij koppelen je aan een PINTA interieurontwerper die het beste bij jou en jouw wensen past. Je ontvangt een adviesvoorstel op maat, inclusief een uitgewerkte plattegrond en 3D-visualisaties vanuit verschillende hoeken. Hiermee komt jouw badkamer helemaal tot leven! Ook krijg je een overzicht van de geadviseerde producten en een persoonlijke toelichting van de ontwerper.

VOORBEELDEN VAN 3D BADKAMERS

ZO WERKT HET 3D BADKAMER ONTWERPADVIES

  • Tijdens een persoonlijk gesprek word je gematcht met één van onze ontwerpers op basis van jouw specifieke wensen.
  • De professionele ontwerper geeft je een gericht advies voor jouw interieurvraag.
  • Via e-mail ontvang je een PDF-document met het gekozen 3D badkamerontwerp en diverse visualisaties met uitleg van de ontwerper
  • In het advies zit een productenlijst, waarmee je naar de door jouw installateur of winkel kan gaan voor de verdere realisatie.
REVIEWS BADKAMERADVIES
“Ideaal, zo’n handige productenlijst van PINTA. Ik kon meteen overgaan tot wat ik het liefste doe: shoppen!”
“Dankzij het advies van PINTA verliep de realisatie van onze badkamer vlekkeloos en volledig binnen schema. Je weet van tevoren goed waar je rekening mee moet houden.”
“Een bad als centrum van de badkamer, dit had ik zelf nooit bedacht. Nu is het nog fijner om na een intensieve werkdag lekker een ontspannen bad te nemen.”
“Wat een verrassende combinatie, groen in de badkamer. Niet alleen breng je met planten het heerlijke buitengevoel naar binnen, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid dankzij hun luchtzuiverende werking.”
“Ik had zo’n leuke klik met mijn interieurontwerpster. Het was echt een goede match. Ze voelde precies aan wat ik wilde.”

DE EERSTE STAP NAAR JOUW DROOMBADKAMER

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Introductieprijs
3D BADKAMER INTERIEURADVIES
€149
Upload een tekening (lengte/breedte/hoogte) incl. afmetingen, ramen en deuren